El qüestionament com a canvi de creences.

Cada dia son mes les evidències que ens demostren i ens fan pendre consciència de la importància de com observem el món. Els nostres pensaments i emocions van més enllà del moment on les vivim i experimentem, i poden afectar tant a la nostra biologia com a les circumstàncies que vivim cada dia. Tot i que això no té res de nou, ara tenim l'oportunitat de ser-ne més conscients gràcies al fet que diferents corrents de pensament apunten mitjançant diferents punts de vista cap a la mateixa direcció.

Com a acompanyant de processos personals durant els ultims 5 anys de la meva vida he pogut observar (a més a més de la meva pròpia experiència personal) com la manera d'observar el món pot causar des d'una "malaltia" a un trastorn conductual o conflictes interpersonals de tot tipus. Quan l'individu canvia la percepció d'una situació que l'estressa cap a un estat de no judici arriba a la comprensió del per a què, de quin sentit té aquella determinada situació a la seva vida. Podem dir que la curació es produeix a la ment i la conseqüència és la homeostasi del cos.

La nostra Biologia respon a la interpretació que fa el sistema nerviós del nostre ambient, no és d'estranyar doncs que, quan la nostra percepció del que ens envolta indica que no hi ha cap perill, no té cap sentit que s'expressi un programa especial de supervivència (malaltia).

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now