top of page

Qi Gong  (moviments per a la longevitat)

Del xinès, Qi (txi) vol dir “fluxe vital d’energia” de tots els elements i éssers de la natura  i Gong (kung) defineix el treball constant i l’habilitat que s’adquireix amb el temps i la pràctica. Per tant, es pot traduir com “treballar o practicar l’energia vital o l’energia interior del cos”.

El Qi Gong és un art terapèutic integrat en la MTC, medicina tradicional china, des de fa cap a 2.000 anys. Es pot fer servir per a recuperar i mantenir la salut, per a aprendre a respirar i relaxar el cos, augmentar la vitalitat i el moviment del cos, prevenir o curar malalties.

Finalment, el que es fa és treballar la respiració, la ment, la consciència... moure i estirar el cos i fer circular l’energia vital.

És molt adequat per a gent gran o amb poca mobilitat. També pot ser interessant que el practiquin els nens i, fins i tot, en família. És un treball que pot practicar tothom i a qualsevol edat.

Consisteix en sèries d’exercicis suaus, alguns més intensos, respiracions, caminades, estiraments, amb la finalitat d’enfortir i revitalitzar l’organisme a tots nivells, tant físic, com mental i espiritual.

CLASSES REGULARS

dilluns, 16h30 a 17h30  (Anglès)

dimecres,      (Anglès)

dimecres, 19h a 20h  (Bescanó)

PREUS

50€ mes (2 dies/setmana) / 30€ mes (1 dia/setmana)

classe suelta 15€

classe prova 10€

bottom of page